Predictii si analize pentru anul 2022

Ce are anul 2022 pregatit pentru noi? Printre cele mai importante schimbari se numara mutarea Nodurilor Lunare pe axa Taur – Scorpion si intrarea lui Jupiter in Pesti si in Berbec.

Nodurile Lunare

Nodurile Lunare se muta in Ianuarie pe axa Taur – Scorpion, iar energia lor se schimba, la fel si casele activate din harta noastra. Eclipsele au loc pe aceasta axa in 2022 si sunt momente care aduc schimbari menite sa ne puna pe calea noastra, vin sa verifice daca respectam contractul de suflet pe care l-am facut. Eclipsele au loc in Aprilie, Mai, Octombrie, Noiembrie, insa aceste teme deja au fost declansate in viata noastra inca din Noiembrie anul acesta. Am scris aici pe larg.

Uranus

Uranus ramane in Taur, dar vestea noua este ca la sfarsitul lunii Iulie si in August este in conjunctie cu Nodul Nord, lucru ce aduce schimbari bruste de destin in functie de domeniile casei in care se afla.

Mai ales daca ai Ascendent, Soare, Luna intre gradele 16-22 Taur, conjunctia lui Uranus cu Nodul Nord iti aduce ceva nou in viata ta, ceva brusc, socant. Daca aveti Ascendent, Soare, Luna intre gradele 14-18 Taur, Uranus o sa fie retrograd in 2022 pe aceste grade si va poate schimba viata total.

Despre Uranus in Taur, pe larg, aici.

Jupiter

Jupiter se desprinde de Saturn din Varsator si intra in Pesti pana in luna Mai, apoi traverseaza putin Berbecul intre Mai – Octombrie, iar in Noiembrie si Decembrie revine in Pesti. Vestea buna e ca nu mai calatoreste alaturi de Saturn care anul acesta i-a cam luat din putere, vestea si mai buna este ca e in semnul pe care il guverneaza, ceea ce va face energia lui mult mai benefica.

Mai mult, aici se afla si Neptun (cealalt guvernator al Pestilor) si cei doi au o intalnire magica in Aprilie. Apare putina magie in aceasta perioada in zona din harta noastra unde isi dau mana.

Saturn

Saturn ramane in Varsator si isi continua temele lui care dureaza mai mult sa fie implementate, doar e Maestrul. Teme ce vor fi mai provocatoare din Iunie pana in Octombrie, cand e retrograd. Mai ales daca aveti planete si unghiuri intre gradele 18-26, Saturn va afecteaza (pe o parte dintre voi) mult mai direct prin diverse aspecte.

Pluto

Pluto ramane in Capricorn si activeaza mai ales gradele 25-29 prin diverse aspecte. Daca aveti planete si unghiuri aici, el face diverse aspecte pentru o parte dintre voi.

Neptun

Neptun ramane si el in Pesti si va afecteaza pe o parte dintre voi mai ales daca aveti planete si unghiuri intre gradele 22-26.

Marte Retrograd

La sfarsitul lui August, Marte intra in Gemeni si ramane aici timp de 7 luni (un ciclu foarte lung pentru el), caci contine si perioada de Retrogradarede la sfarsitul lunii Octombrie 2022 – Ianuarie 2023, dar ramane aici pana in Martie 2023. E un tranzit important care aduce multe schimbari in functie de zona din harta unde se afla, mai ales daca aveti planete si unghiuri in Gemeni.

Mercur Retrograd

In Ianuarie Venus e Retrograda in Capricorn, iar Mercur Retrograd i se alatura si el intai in Capricorn, apoi in Varsator. 15 Ianuarie 2022 (Capricorn) – 5 Februarie 2022 (Varsator)

In Mai si Iunie, Mercur este Retrograd in Gemeni si Taur. 11 Mai 2022 (Taur) – 2 Iunie 2022 (Gemeni)

In Septembrie are loc ultima retrogradare a lui Mercur in Balanta si Fecioara. 11 Septembrie 2022 (Fecioara) – 30 Septembrie 2022 (Balanta)

Anul acesta am ales sa fac predictiile pentru anul 2022 in avans, in format scris, in functie de Ascendent. A durat ceva sa le fac, scriu de zor de doua luni, insa sunt un mod mai usor si mai rapid sa ajunga informatia la voi si sa aveti o ghidare ampla pentru anul viitor, in plus, au un pret special.

Ca sa intelegeti tehnica predictiilor, acestea se fac de regula pornind de la Ascendent, care delimiteaza prima casa, iar in functie de tranzitele planetelor in semne, ele se aseaza in anumite case. Daca ai Ascendent in Varsator, Saturn acum in tranzit este in prima casa. De regula, la acest tip de analiza se foloseste sistemul de case intreg (Whole), unde un semn ocupa o singura casa astrologica. Deci pentru toate persoanele care au Ascendentul in Varsator, Saturn va tranzita Casa 1. O alta tehnica este sa se inceapa numaratoarea caselor de la Soare, de aceea si predictiile pentru semnul solar sunt concludente.

Sfatul meu este sa alegeti Ascendentul, iar apoi daca doriti si analiza pentru Soare si Luna, toate dau indicii despre noul an. Ascendentul e cel mai precis, Soarele aduce si el multe din manifestarile materiale si in ultimii ani am fost surprinsa si de acuratetea lor, iar Luna ofera peisajul emotional al anului (poate nu toate se vor vedea in realitatea de zi cu zi, dar vor fi cu siguranta simtite la nivel emotional).


Este un raport vast, de 25-30 de pagini cu multe ghidari pentru anul viitor, foarte aproape de o analiza personalizata.


Energia unei planete (sau a tranzitului sau) are nevoie sa se manifeste cumva, fie la polaritate negativa, fie la una pozitiva, fie ca suntem constienti, fie ca nu, secretul si cunoasterea data de Astrologie consta in a stii ce inseamna el, in ce mod se poate manifesta si cum puteti directiona energia lui astfel incat sa lucreze pentru voi, in favoarea voastra in cel mai bun mod.

Raportul este in scris si contine predictii anuale prin modul in care va vor influenta urmatoarele aspecte din 2022:

1. Tranzitul lui Saturn in Varsator in semn si casa.

2. Tranzitul lui Jupiter in Pesti si Berbec in semn si casa.

3. Tranzitul Nodurilor Lunare pe axa Taur-Scorpion.

4. Tranzitul lui Uranus in Taur in semn si casa.

5. Tranzitul lui Pluto in Capricorn in semn si casa.

6. Tranzitul de aproape 7 lui a lui Marte in Gemeni, mai ales perioada de retrogradare.

7. Tranzitele lui Mercur si Venus Retrograd in semne si case.

8. Lunile cu cele mai importante aspecte.

9. Aspecte importante pentru Ascendent, Soare, Luna in semnul tau in raport cu planetele grele.

Comanda unui raport anual se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: Semnul Ascendentului, Soarelui sau Lunii in functie de analiza pe care o doriti (sau zi, luna, an, ora si locul nasterii in cazul in care nu cunoasteti aceste detalii).

Metode de plata:

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este instant, analizele sunt deja realizate pentru fiecare semn.


Berbec 2022

Analiza scrisa cu predictii pentru Ascendent, Soare sau Luna in Berbec

Pret special valabil pana pe 30 Decembrie


Taur 2022

Analiza scrisa cu predictii pentru Ascendent, Soare sau Luna in Taur

Pret special valabil pana pe 30 Decembrie


Gemeni 2022

Analiza scrisa cu predictii pentru Ascendent, Soare sau Luna in Gemeni

Pret special valabil pana pe 30 Decembrie


Rac 2022

Analiza scrisa cu predictii pentru Ascendent, Soare sau Luna in Rac

Pret special valabil pana pe 30 Decembrie


Leu 2022

Analiza scrisa cu predictii pentru Ascendent, Soare sau Luna in Leu

Pret special valabil pana pe 30 Decembrie


Fecioara 2022

Analiza scrisa cu predictii pentru Ascendent, Soare sau Luna in Fecioara

Pret special valabil pana pe 30 Decembrie


Balanta 2022

Analiza scrisa cu predictii pentru Ascendent, Soare sau Luna in Balanta

Pret special valabil pana pe 30 Decembrie


Scorpion 2022

Analiza scrisa cu predictii pentru Ascendent, Soare sau Luna in Scorpion

Pret special valabil pana pe 30 Decembrie


Sagetator 2022

Analiza scrisa cu predictii pentru Ascendent, Soare sau Luna in Sagetator

Pret special valabil pana pe 30 Decembrie


Capricorn 2022

Analiza scrisa cu predictii pentru Ascendent, Soare sau Luna in Capricorn

Pret special valabil pana pe 30 Decembrie


Varsator 2022

Analiza scrisa cu predictii pentru Ascendent, Soare sau Luna in Varsator

Pret special valabil pana pe 30 Decembrie


Pesti 2022

Analiza scrisa cu predictii pentru Ascendent, Soare sau Luna in Pesti

Pret special valabil pana pe 30 Decembrie


2 thoughts on “Predictii si analize pentru anul 2022

  1. ..minunat articol…vă îmbrățișez cu sufletul….o seară plină cu ….MAGIE DIVINA!🌟💞💯

    mie., 8 dec. 2021, 08:08 WordPress.com a scris:

    > Elena posted: ” Ce are anul 2002 pregatit pentru noi? Printre cele mai > importante schimbari se numara mutarea Nodurilor Lunare pe axa Taur – > Scorpion si intrarea lui Jupiter in Pesti si in Berbec. Nodurile Lunare > Nodurile Lunare se muta in Ianuarie pe axa Taur – S” >

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.