Astro update 17 Noiembrie 2021: Marte opozitie Uranus

Energia Eclipsei se construieste treptat. Astazi are loc opozitia lui Marte din Scorpion cu Uranus din Taur care poate aduce frustrare, eruptii, certuri, iratibilitate si frustrare, o nevoie de libertate mai mare, actiuni socante, nesabuite, dar si nevoia de a face ceva nou, cu pasiune si actiona pentru a face schimbari in viata noastra, unele ce ne aduc mai multa libertate si individualitate, mai aproape de dorintele noastre.

Stati totusi departe de conflicte si decizii pripite, fiti mai toleranti si rabdatori cu ceilalti. Folositi energia pentru a actiona rapid si eficient in task-urile pe care le aveti de facut, prin metode si actiuni noi, geniale, neasteptate. Totusi aveti grija la viteza, nu va grabiti, Marte poate aduce posibilitatea de accidente, arsuri, taieruri.

Ramaneti deschisi la idei si propuneri noi, diferite, ciudate, dar nu va aruncati cu capul inainte.

Eu am atat de multe lucruri de facut in perioada asta, dar imi e mult mai usor sa sar de la un task la altul chiar daca sunt din domenii diferite, scriu in pat, in masina, la semafor, stand in cap, in maini 😂, ma trezesc noaptea si scriu idei, ce vreau sa spun e ca puteti sa simtiti un val electric de energie pe care il puteti utiliza acum. Saptamana trecuta Uranus ne-a eliberat putin mintea de cateva bariere si acum putem actiona catre noile idei si perspective si apare o dorinta de nou, de neincercat, de schimbare si diversitate.

Ne aflam in full sezon al Scorpionului unde cuvintele cheie sunt: transformare, distrugere, moarte, renastere, intensitate, putere, iar crizele declansate de acest semn au darul de a ne ajuta sa mai dam niste foi de ceapa jos, reconfiguram traseul pe o linie noua, sa facem un salt, sa ne scuturam de cojoace vechi si sa imbracam pene noi. Spor la restructurat si la consolidat noul tu, caci pune umarul sa ajute si Pluto, iar cu Marte lucrurile nu mai raman la stadiul de idei, ar fi bine sa fiu asa si asa, sa fac X si Y, Marte actioneaza si face schimbarea!

Simbolul Sabian pentru Eclipsa este “O femeie, trecuta de “schimbarea vietii”, experimenteaza o noua iubire”.

Sursa imagine: pozdnyakov

One thought on “Astro update 17 Noiembrie 2021: Marte opozitie Uranus

  1. 🌟❤🌈

    mie., 17 nov. 2021, 08:40 WordPress.com a scris:

    > Elena posted: ” Energia Eclipsei se construieste treptat. Astazi are loc > opozitia lui Marte din Scorpion cu Uranus din Taur care poate aduce > frustrare, eruptii, certuri, iratibilitate si frustrare, o nevoie de > libertate mai mare, actiuni socante, nesabuite, dar si nevoi” >

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.