Pastila de Luna Noua in Gemeni

Soarele si Luna isi dau intalnire astazi in Gemeni (la 2 grade) alaturi de Mercur, Venus Nodul Nord.

Semn de aer, sociabil si mental, guvernat de Mercur, Gemenii ne aduc o energie bazata pe comunicare, iar trigonul cu Saturn din Varsator ne ajuta sa impamantam mai bine ideile, gandurile si interactiunile sociale cu ceilalti.

E timpul sa ne eliberam (Varsator), sa comunicam si sa ne exprimam (Gemeni) in moduri noi, sa ne eliberam dorintele, visele si emotiile, sa ne spunem adevarul interior fara nicio bariera, fara frica de a da gres, sa ne exprimam interiorul si sinele mai inalt.

Cand blocam vocea, cand nu ne spunem adevarul, cand suprimam chakra gatului blocam o parte din procesul de creatie si putem sa adunam multa frustrare si stagnare.

Luna noua ne ofera posibilitatea sa ne deblocam vocea si sa ne exprimam si sa manifestam dorintele. Ai incredere in intuitia ta, in vocea interioara, in vocalizarea dorintelor personale.

Aspectul tensionat cu Neptun din Pesti ne poate aduce ceata si nesiguranta in gandire, insa tocmai de aceea e musai sa ne bazam pe intuitie si ghidajul invizibil in aceasta perioada si sa ne gandim unde ne-am mintit, inselat si cum ne-am indus singuri in eroare prin amagiri?

Desi energia e Noua, Venus Retrograd ne indeamna sa ne intrebam acum unde ne-am reprimat vocea din frica? Cum o putem elibera acum? Cum ne putem face auziti?

Sursa imagine: Colaj AstroAlchimista

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.