Eclipsa Solara Partiala in Capricorn – 6 ianuarie 2019

Dupa un 2018 care a incercat sa ne omoare pe toti intr-un fel sau altul, vorba meme-urilor care au tot circulat la sfarsit de an, iata ca a venit si 2019. Si daca Marte proaspat intrat in Berbec fix la inceput de an nu era de ajuns, mai adaugam si doua eclipse in luna Ianuarie, una poimaine, pe 6, iar cealalta la sfarsitul lunii. Astazi vorbim despre prima, cea in care Luna si Soarele isi dau mana in Capricorn. Si nu sunt doar ei doi, se face o hora frumoasa in care se mai afla Pluto, Saturn, Mercur si Nodul Sud.

Revenind la 2018, era normal sa “moara” cate ceva din fiecare dintre noi cu Jupiter in Scorpion si parca energia asta nu s-a lasat nici pana in ultima clipa, caci am observat “lovituri” ce s-au inghesuit chiar si intre Craciun si Revelion. 2018 a fost un an de puternice curatari (karmice) si inca ne mai intrebam pe alocuri “What the fuck was that?”.

Atat 2019, cat si 2020 sunt doi an cu un puternic accent Saturnian si Capricornicesc, iar eclipsa de maine exact asta anunta, o perioada de maturitate emotionala (daca am facut curatenie in 2018) si o trezire la realitate. Cred ca 2018 ne-a aratat ce avem de rezolvat, iar 2019 si 2020 sunt anii in care a venit vremea sa trecem la munca, realistic vorbind sa realizam concret aceste schimbari.

Eclipsele pot genera schimbari mari in viata noastra, atat la nivel personal, cat si la nivel planetar, fiind vorba de Capricorn, intreaga structura si fundatie a lumii pe care o stim se poate schimba, iar conjunctia Pluto-Saturn din 2020 anunta cu fast acest lucru. Ne-am ales vremuri interesante in care sa traim.

Eclipsele sunt portaluri energetice, sunt precum niste porti ce ne ajuta sa trecem dintr-o parte in alta, iar aceasta este una cu atat mai concludenta incat are implicate Nodurile Lunare, responsabile cu directia noastra de evolutie.

Fiind vorba de Eclipsa, dar si de implicarea Nodului Sud, avem parte de o energie karmica, de eliberare de trecut, atat din aceasta viata, cat si din cele trecute. E un moment de eliberare de programe karmice si avem acum ocazia sa ne asumam responsabilitatea si sa vedem cu luciditate (Capricorn) ce programe si tipare tot repetam, iar ele sunt adanc inradacinate in noi din vieti trecute, intarite apoi de ce am trait in aceasta viata, ce am preluat din familie, ce am trait ca traume in copilarie si ce am tot repetat si repetat pana am ajuns sa spunem “Gata! Atat! E timpul sa schimb ceva aici, iar puterea de a face asta se afla la mine!”… sau nu, acum depinde de fiecare dintre noi. Daca am fost atenti in 2018, stim deja fiecare dintre noi care sunt aceste teme.

Atat Pluto, cat si Saturn si Nodul Sud sunt planete karmice, ne arata unde avem cele mai mari frici, cele mai mari blocaje si cea mai mare rezistenta, e zona unde totul pare mai greu si are nevoie de multa munca, de anduranta. De exemplu, pentru Ascendentul Sagetator, zona de bani, finante, valori materiale si personale poate fi cea care le da cele mai mari batai de cap si cele mai mari greutati, dar si unde exista tipare karmice din alte vieti ce se tot repeta in aceasta viata si unde opun multa rezistenta.

Eclipsele nu se manifesta imediat, ele pot seta energia pentru urmatoarele 6 luni, iar in cazul de fata as spune pentru urmatorii 2 ani, caci aceasta Eclipsa este doar prima din seria Capricorn/Rac, iar nodurile lunare de abia au intrat in aceste semne.

Ce promite acest eveniment este sa ne arate exact unde avem niste rani destul de mari, unde am creat ziduri de frica, unde avem o suferinta mare, unde ne-am protejat atat de tare, incat ne simtim blocati si impietriti si ne ofera sansa sa iesim odata pentru totdeauna din aceasta roata karmica, din acest tipar ce se tot repeta. Eclipsa ne ofera un nou inceput, insa pentru a urma o noua cale e nevoie sa lasam ceva in urma.

Ideal ar fi sa cooperam cu energia ce vine, sa nu opunem rezistenta pentru ca atunci va parea ca cineva ne obliga cumva sa facem acest lucru (o autoritate din afara), iar Saturn si Pluto pot actiona in moduri destul de brutale, insa daca ne asumam responsabilitatea, daca muncim, daca lucram cu noi, se poate sa nu ne mai recunoastem peste un an de zile in zona de viata unde se afla Capricornul in harta noastra. Culminarea poate avea loc la inceputul anului 2020, cand are loc conjunctia dintre Saturn si Pluto. Cel mai bine ar fi ca aceasta autoritate care declara nevoia de schimbare sa fim chiar noi, sa ne propunem sa facem schimbarile necesare, sa fim disciplinati, sa muncim si sa ne eliberam de tipare ce se afla pe “repeat” de multa vreme.

La nivel macro, Capricornul vorbeste despre structuri si sisteme guvernamentale, corporatii, organizatii, banci, companii mari. Si aici vor avea loc restructurari, schimbari, distrugeri si recladiri, pot cadea sisteme vechi, pot avea loc schimbari mari in zona de putere si conducere, cine detine puterea, cum e ea folosita, popor versus sistem (Nodul Nord in Rac si Nodul Sud in Capricorn).

Oriunde se afla Capricornul in harta noastra (si toti il avem undeva), acolo vor avea loc niste schimbari destul de mari. Pe scurt, iata domeniile de viata pentru fiecare zodie (verificati mai intai Ascendentul, apoi Soarele si Luna):

Berbec: cariera, profesie, statut social

Taur: credinte, filosofia de viata, calatorii lungi

Gemeni: intimitate, resurse comune, putere, sex, lucruri ascunse, traume

Rac: relatii, parteneriate

Leu: munca, sanatate, rutina de zi de zi, obiceiuri

Fecioara: iubire, copii, creativitate, hobby-uri, increderea in sine

Balanta: casa, camin, familie, radacini, parinti, origini

Scorpion: comunicare, gandire, cunoastere, invatare, aptitudini, rude, calatorii scurte

Sagetator: bani, finante, valori personale si materiale

Capricorn: directia in viata, identitate, aparitie si infatisare, sanatate, personalitate

Varsator: tipare karmice, adictii si atasamente, vindecare, retragere, spiritualitate

Pesti: prieteni, cerc social, scopuri pe termen lung, castiguri

Va doresc un an cat mai frumos si mai usor, va doresc multa acceptare, aliniere si cat mai putina rezistenta, va doresc intelepciune si maturitate sa va dati seama ca tot ce apare in viata noastra e o consecinta a unor actiuni pe care noi le-am generat, va doresc sa recunoasteti tiparele cat mai repede si mai usor, dar sa aveti si puterea si consecventa sa le depasiti, va doresc multa putere si usurinta pentru a trece peste orice obstacol, dar cel mai tare va doresc sa va pastrati credinta (in voi si in Univers sau in orice forta superioara credeti), bucuria si iubirea in suflet! O noua cale cat mai lina si mai frumoasa!

Eclipsa Solara in Capricorn Analiza Personalizata

Analiza personalizata si detaliata, in raport cu harta natala, a Eclipsei Solare in Capricorn in casa astrologica si in functie de aspectele cu planetele personale te ajuta sa descoperi care este zona ta de viata vizata, ce schimbari poate aduce, cum poti intelege si integra mai usor acest eveniment astral.

Pret: 60 lei

Analizele personalizate sunt in format scris (2-3 pagini, depinde de aspectele din harta) si vor fi livrate prin e-mail.

Comanda unei analize personalizate se face printr-un mail la adresa astroalchimista@gmail.com in care se vor specifica urmatoarele detalii: zi, luna, an, ora si locul nasterii

Plata pentru aceste servicii se face in avans (metoda de plata se va comunica pe mail), iar termenul de livrare este intre 2-7 zile de la efectuarea platii.

Va rog sa luati in considerare abordarea mea astrologica, una functionala si evolutionista.

Sursa imagine: Colaj Astro Alchimista

2 thoughts on “Eclipsa Solara Partiala in Capricorn – 6 ianuarie 2019

  1. Intr-adevar 2018 a fost an de curatari. Insa ce e de rau se spune intotdeauna dupa ce trece..la inceputul lui 2018, toti astrologii spuneau ca va fi an de materializare a ceea ce nu s-a facut in 2017, si an de relatii. Acum recunosc toti ca a fost un am foarte greu de dus. De ce la inceputul unui an spuneti de bine, si cand se sfarseste, spuneti adevărul?

    Liked by 1 person

    1. Buna Madalina, la mine pe site nu exista un articol despre 2018, insa sunt bucati din alte plasari din acest an care anuntau un puternic an de transformare si de lucru cu umbrele si fricile noastre.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.