Astrologie la Nunta Regala

S-a comentat ieri in fel si chip nunta regala dintre Printul Harry si Meghan Markle. Nu stiu daca in viata voastra deja isi spune cuvantul Uranus in Taur, dar eu l-am simtit foarte clar. Dincolo de mine, aceasta nunta a fost una extrem de Uraniana, neasteptata, inedita, revolutionara, cu alegeri ciudate si care a socat multa lume: de la faptul ca mireasa e o simpla actrita de la Hollywood, pana la numarul foarte mare de oameni de culoare aflati acolo, corul de gospel cantand “Stand by Me”.

Un element extrem de discutat a fost rochia si machiajul ales de Meghan. Uranus in Taur a fost foarte clar, ne intoarcem la simplitate, la naturalete, la haine ce ne pun pe noi in valoare ca om si nu invers, nu mai suntem umerase, suntem oameni. Machiajul la fel… s-a comentat ca e prea simplu, ca i se vad ridurile de expresie, ca i se vad petele de fata… ei bine, astia suntem cu adevarat, se duce era sprancenelor pictate, a genelor false, a pampoanelor si altor artificii ce ne ascund adevarata natura.

Mai apoi, eroul zilei a fost liderul bisericii episcopale Bruce Michael Curry, omul care a tinut un discurs de zile mari. Reverendul are Soarele in Pesti, Mercur in Berbec (o voce cu un mare impact) si Nodul Nord in Varsator (este primul afro-american care a ajuns Presiding Bishop si Primate of the Episcopal Church, s-a implicat in foarte multe campanii umanitare si sustine puternic casatoriile intre persoane de acelasi sex). Discursul tinut a fost Uraniano-Neptunian facand referire atat la puterea iubirii, cat si la drepturi egale pentru umanitate. Si-a inceput discursul cu o evocare a lui Martin Luther King, a scalvilor si a drepturilor civile. Insa cel mai important mesaj livrat de el a fost cel al iubirii si puterea transformatoare pe care o are ea atat intre doi oameni, cat si la nivel de umanitate, despre marea familie umana care suntem, despre miracolul iubirii si cum ea ne ajuta sa evoluam, plus asocierea facuta intre descoperirea focului si iubire (despre ce putea sa vorbeasca un Mercur de Foc? 🙂 ), cum cele doua sunt atat de similare si servesc evolutia umana.

“Focul face totul sa fie posibil, focul a fost una dintre cele mai mari descoperiri din istoria omenirii. Daca omenirea va recupera din nou energia focului, daca omenirea va surprinde vreodata energia iubirii, va fi a doua oara in istorie cand descoperim focul. Doctorul King (Martin Luther) avea dreptate: trebuie sa descoperim dragostea, puterea eliberatoare a iubirii… si cand vom reusi, vom face din aceasta lume veche, o lume noua.

Cand iubirea va fi calea, niciun copil nu va mai merge flamand la culcare.

Cand iubirea va fi calea, saracia va fi istorie.

Cand iubirea va fi calea, Pamantul o sa devina un sanctuar.

Cand iubirea va fi calea, o sa lasam la pamant armele.

Cand iubirea va fi calea, o sa ne tratam toti ca o familie.

Cand iubirea va fi calea, o sa stim ca Dumnezeu este sursa pentru tot si toate si ca suntem frati, surori si copii a lui Dumnezeu.”

Am incheiai citatul lui Neptun. 🙂

Nu in ultimul rand, ieri a fost Luna in Rac (in semnul ei preferat), iar pe seara a intrat si Venus in Rac. De regula sunt printre primele lucruri benefice mentionate de astrologia “de nunta”. Cu siguranta exista un astrolog la curtea regala. 🙂 Racul este un indicator benefic pentru familie, casa, copii, caldura, grija, emotie si este cea mai recomandata plasare pentru luna in ziua nuntii. Aproape tot globul a privit ieri aceasta nunta cu mare emotie si un sentiment ca eram toti acolo, participand la o nunta a unui membru din familia noastra (Rac). 

Va las predica stimabilului reverend mai jos:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.