5 planete in Pesti – Maestru in Magie si Manifestare

Nu stiu daca ati observat in ultima vreme ca lucrurile se manifesta mult muuult mai repede. Eram cu o prietena la o cafea si am ajuns sa discutam despre o persoana anume din viata ei, iar in urmatoarele trei minute persoana i-a trimis un mesaj cu “Ce mai faci?”, e doar un simplu exemplu din multitudinea de care am auzit in ultimul timp.

Avem 5 planete in Pesti, dupa Neptun, Chiron si Venus, Soarele si Mercur au pasit si ei in tinutul magic al acestei zodii. Pentru urmatoarele doua saptamani (insa cu precadere in aceasta saptamana) se deschid portile dintre lumea materiala si lumea invizibila. Are loc un shift in constiinta noastra si putem sa accesam partile ei mai inalte.

Pestii sunt ultimul semn, dupa un ciclu complet al zodiilor, aici intram intr-o noua dimensiune a Universului, aici intalnim energia tuturor semnelor intr-un singur loc, aici are loc uniunea si toti devenim unul, aici are loc interconexiunea dintre noi toti, dintre noi si univers. Pestii vorbesc despre energia colectiva, despre iubirea Universala, despre contopirea cu Sursa, despre vibratii inalte si energie cuantica. Pasim intr-o lume a miracolelor si magiei, a zanelor si a fiintelor invizibile.

Puterea manifestarii creste la fel si miracolele, legea atractiei functioneaza la turatie maxima, iar atunci cand incepem sa ne imaginam ceea ce ne dorim si adaugam si unul dintre cele mai importante ingrediente din acest proces, emotia, putem atrage din lumea invizibila tot ce ne dorim sa manifestam in lumea reala. E timpul ideal pentru visare si vizualizare. E timpul sa intarim conexiunea cu sursa.

In aceasta perioada ar fi bine sa ne concentram pe sentimente nobile precum credinta, compasiune, comuniune, iertare, empatie, altruism, sa transcendem durerea si suferinta, sa le acceptam si sa mergem mai departe (sunt foarte multi oameni care au trecut prin perioade destul de grele in ultimele luni), sa gasim un sens si o intelegere mai mare pentru tot ce ni se intampla si sa pasim inainte cu intelepciune. Nu uitati ca aceste sentimente frumoase sa le proiectati mai intai si mai intai catre voi, sa va acceptati, sa va iubiti, sa aveti credinta in voi, sa va iertati, sa va dati timp de odihna, de relaxare, de visare, de meditatie si de intrare in contact cu sufletul vostru.

Mercur in Pesti ne transforma mintea intr-o unealta ideala pentru a crea magie, o face fluida, bogata si cam ilogica. Acum devine mult mai usor sa intram in contact cu Universul si sa manifestam ce ne dorim. Mintea noastra se expansioneaza si putem sa facem un shift in gandire si perceptie care ne aduce o perspectiva mai inalta. Granitele mintii se dizolva si putem avea un shift al constiintei, intuitia creste, imaginatia si tehnicile de viziualizare se intensifica si putem vedea alte realitati si posibilitati, pe care le putem materializa. Mintea devine mai spirituala si viziunea mai inalta, totul devine posibil daca alegem sa credem, sa simtim din inima si sa gandim cat mai pozitiv.

Va rog sa va utilizati mintea si puterea imaginatiei pentru a crea filme precum un proiector, voi deveniti regizori si puteti alege cum doriti sa arate filmul vietii voastre. E momentul sa va aliniati la interior cu ceea ce va doriti, sa credeti, sa simtiti si sa proiectati apoi in realitate. Magia, Manifestarea si Materializarea au loc cand proiectam dintr-o stare vibrationala inalta, cand suntem aliniati cu Universul, cand suntem in accepare, cand nu opunem nicio rezistenta interioara, cand avem credinta si cand adaugam emotie pozitiva.  

Va sugerez sa va antrenati mintea catre accepare, credinta si sa practicati recunostinta. Aspectul pozitiv pe care il face Mercur cu Saturn din Capricorn ne faciliteaza acum ancorarea viselor in realitate. Tot Saturn din Capricorn ne ajuta sa nu ne pierdem prea mult in acest taram vast al Pestilor, sa nu pierdem conexiunea cu realitatea, sa ramanem totusi cu picioarele pe Pamant, caci desi multi ne dorim sa traim niste experiente spirituale extraordinare, am ales sa venim pe Pamant si treaba noastra este aici. Scenariul ideal este sa invatam sa canalizam energia Universului aici pe Pamant, in material si sa nu ne pierdem prea tare in niciunul dintre ele.

Va rog sa alegeti o manifestare inalta a acestor energii, sa va canalizati energia catre optimism si sa evitati partea de umbra a Pestilor care se poate duce in starea de victima, catre a ne plange de mila, catre fuga de realitate prea mare si catre o stare de amortire si paralizie in fata vietii.

Folositi aceasta perioada pentru:

  • practici spirituale precum meditatie, yoga, regresie, respiratie holotropica, terapie cu fiinte de lumina, Reiki sau multe alte tehnici menite sa ne puna in contact cu energia Universala.
  • creativitate, arta, imaginatie
  • visare si viziualizare
  • interpretarea viselor si mesajelor subconstiente oferite de ele
  • reperarea si dizolvarea unor tipare subcontiente

2018 este un an in catre o sa ne schimbam perspectiva si perceptiile despre noi, e un an in care e nevoie sa avem incredere in noi si sa constientizam ca suntem co-creatori impreuna cu sursa acestui Univers (si nu doar la nivel de informatie, ca de citit am mai citit asta, sa vedem in realitate ce inseamna cu adevarat acest lucru), iar aceasta sursa s-a aflat tot timpul in noi si a asteptat cumintica sa ii descoperim puterea, forta si magia. Acest lucru vine si cu o mare doza de responsabilitate (Saturn), caci nu mai putem arunca vina in exterior pentru ceea ce experimentam, puterea este acum la noi. Intrebarea este daca o vrem sau ramanem in stadiul de victima? Credintele noastre dau forma realitatii noastre, Universul creeaza alaturi de noi, e o sursa de energie si lumina pe care o putem atrage asupra noastra din interiorul nostru, nu suntem separati de ea, suntem parte din ea. Stiu ca se vorbeste de foarte multi ani de acest lucru, dar cum am mai spus in multe articole acest an este foarte practic, asa ca de aceea vedem si o accelerare a materializarii gandurilor noastre, tocmai pentru a ne da seama de aceasta forta. A venit timpul sa punem in practica, sa exersam, sa ne dam seama ce alegem sa generam in realitatea noastra, sa devenim mai constienti la ce emitem: Frica sau credinta? Energie negativa sau pozitiva? La ce ne gandim mai des? La ce nu ne dorim sau la ce ne dorim? La ce ne lipseste sau la ce avem? La minusuri sau la plusuri? La trecut si viitor sau la prezent?

Este o perioada de instrospectie, de lucrat la interior cu fortele invizibile ale Universului, iar pe masura ce planetele vor incepe sa se mute rand pe rand in Berbec, putem trece la actiune si la manifestarea lor in lumea materiala si vizibila. Acum e o perioada ideala sa visam in stil mare la tot ce ne dorim in viata noastra.

Spor la magie, la visare si la manifestare!

Advertisements

5 thoughts on “5 planete in Pesti – Maestru in Magie si Manifestare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.