Astro Update: Marte in Sagetator – optimism, curiozitate, credinta si intuitie

De ieri, 26 Ianuarie 2018, Marte a intrat in Sagetator si vine sa completeze tridata de foc ce se activeaza saptamana viitoare de Eclipsa si Nodul Nord in Leu, plus Uranus in Berbec. Focul este elementul preferat de Marte, caci inseamna energie, actiune, curaj, entuziasm, intuitie si inspiratie.

Urmeaza-ti intuitia

Dupa o perioada de internalizare si introspectie realizata in Scorpion, dupa o reconectare cu dorintele cele mai adanci ale sufletului nostru, Marte este gata de actiune. Tot in Scorpion si-a cladit rezerva de putere interioara si a invatat sa-si asculte inima si ce ii sopteste ea. A venit momentul sa ne lasam ghidati in actiunile noastre de intuitie. Daca lectiile au fost facute, e un moment excelent ca actiunile noastre sa fie ghidate de cele mai adanci dorinte.

Adaugam si Eclipsa din Leu de saptamana viitoare si avem o combinatie ce ne ajuta sa ne urmam dorintele inimii, caci ele ne duc catre indeplinirea celor mai arzatoare vise, ne pun pe drumul nostru si ne aduc acel sentiment de implinire pe care il cautam.

Curiozitate si curaj

Nelinistit si plin de energie, Marte in Sagetator are nevoie de activitate fizica si nu poate sta locului prea mult timp, vrea sa se miste, sa vada si sa exploreze cat poate de mult. Curiozitatea lui nu are limite, iar setea de aventura este constanta. Curajosul explorator este precum “Yes Man”, deschis sa exploreze teritorii, iar nevoia de actiuni noi aduce rezultate noi. Liber si salbatic, Marte in Sagetator cauta mereu aventura.

Optimism si credinta

Forta lui Marte in Sagetator inseamna actiune facuta cu credinta, cu optimism si entuziasm, folosofia lui de viata este pozitiva, iar curajul si spontaneitatea nu ii lipseste.

Marte in Sagetator considera ca merita tot ce e mai bun, nu se sfieste sa ceara si pleaca la lupta optimist, cu credinta ca o sa castige, lucru care se intampla de cele mai multe ori. Rezultatele sale depind intotdeauna de filosofia sa de viata. El vede posibilitati unde ceilalti nu le vad, e deschis catre orice, stie ca viata e o calatorie si important este drumul, mai putin destinatia finala. Ghidarea in viata si-o face dupa credintele si valorile sale, pe care cauta mereu sa le imbogateasca, iar arcul lui tinteste tot timpul in sus.   

Marte devine fara limite (precum Jupiter, guvernatorul Sagetatorului) si vrea sa se arunce in vastele posibilitati pe care ni le pune viata la dispozitie. Capatam o viziune mai larga, intampinam dificultatile cu o mai mare usurinta si suntem dispusi sa riscam. Aici o sa va rog sa nu uitati de moderatie, caci Marte in Sagetator nu prea stie ce inseamna, cateodata nu evalueze corect riscurile si se arunca in diverse actiuni crezand ca e nemuritor, ca nu poate sa greseasca niciodata si ca nu are cum sa nu-i iasa.

In cautarea adevarului

Energia noastra s-ar putea sa se duca in urmatoarea perioada (pana pe 17 Martie) catre actiuni ce tin de invatare, educatie, comunicare, explorare, aventura, descoperire, expansiune si largire a orizontului fie prin cunoastere (studiu), fie prin calatorii.

Marte in Sagetator vrea tot! Vrea sa vada locuri, oameni, vrea sa invete, vrea cunoastere si este mereu in cautarea adevarului. Firea lui este deschisa catre orice informatie noua, fiecare loc si om ii largeste perspectiva si ii imbogateste cunoasterea, el nu vrea doar o simpla calatorie in care sa bifeze niste atractii turistice, el vrea experiente ce il ajuta sa isi expansioneze mintea si sufletul, el nu merge in Africa sa calareasca elefanti, el merge sa inteleaga cum traiesc bastinasii, ce mananca, ce ritualuri au, ce credinte le guverneaza viata, ce inseamna cu adevarat cultura lor, ce poate invata de la ei astfel incat sa capete o viziunea mai larga despre viata si lumea in care traim.

Marte in Sagetator e prietenos, deschis si ii place sa se distreze. Alaturi de Venus si Soarele din Varsator se poate sa ne revina cheful de mai multa distractie, de intalniri cu prietenii, de povestit, de glume, de activitati in natura si aer liber, de joaca si chiar de sport.

Iesi copile cu parul balai si rade la soare, doar s-a indreptat vremea si vremea se indrepta dupa rasul meu!

De fapt energia s-ar putea sa se imprastie spre o mie de lucruri, putem incepe o gramada de proiecte si ne pierdem pe drum, caci ne plictisim si altceva mai interesant ne capteaza atentia. Nu uitati de Saturn in Capricorn care ne cere consecventa, rabdare si determinare cand ne apucam de ceva. Avem entuziasm, actionam cu optimism, dar sa nu uitam sa ne dozam energia corect, astfel incat sa ne ajute sa finalizam actiunile incepute. Daca inca nu sunteti siguri de noua cale pe care doriti sa mergeti, atunci poate e timpul sa il lasati pe Marte sa exploreze cat poate de mult in aceasta perioada, sa incerce cat mai multe lucruri noi, sa descopere, astfel incat pana pe 17 Martie cand o sa intre in Capricorn sa gasiti drumul pe care o sa mergeti cu mai multa consecventa.

Ca o concluzie, daca in timpul tranzitului lui Marte in Scorpion v-ati reperat adevaratele dorinte ale sufletului, e momentul sa actionati catre implinirea lor cu multa energie si optimism, sa spuneti “da” noilor oportunitati, sa ramaneti deschisi catre orice apare nou si sa aveti curajul sa explorati chiar daca nu cunoasteti inca toate detaliile, o sa le descoperiti ulterior, o sa invatati pe masura ce avansati, o sa gasiti oamenii de care aveti nevoie. Nu uitati de prezenta si de bucuria oferita de calatoria si drumul pana la destinatia finala.

Sursa imagine: Tarot.com

Advertisements

2 thoughts on “Astro Update: Marte in Sagetator – optimism, curiozitate, credinta si intuitie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.