Jupiter in Scorpion in conjunctie cu Soarele 

Pe 26 Octombrie 2017, Soarele face o conjunctie cu Jupiter in semnul Scorpionului. Aceasta aliniere este considerata de regula “cea mai norocoasa zi a anului” pentru ca Soarele este in conjunctie cu Jupiter o singura data pe an. Chiar daca acest aspect dureaza doar o zi, este un moment in care ar fi indicat sa ne bucuram, sa avem credinta si sa ne uitam la viata noastra cu o perspectiva largita si optimista.

Jupiter este un simbol pentru credinta, filosofia noastra de viata, noroc, adevar si bucurie. Soarele reprezinta scopul nostru, viata si sensul ei, adevarul interior si calea pe care o alegem pentru a afla cine suntem si cum ne manifestam, cum ajungem la viata la care aspiram. Soarele inseamna identitatea noastra, individualitatea si puterea noastra.

Aliniere cu adevaratul scop interior

O conjunctie intre doua planete inseamna ca energia celor doua se uneste si devine mult mai intensa. Cele doua tipuri de energii lucreaza impreuna si se intensifica reciproc. Jupiter impreuna cu Soarele aduce o stare de bine, bucurie si optimism. Norocul devine o oportunitate de crestere personala, profesionala si spirituala.

In semnul Scorpionului aceasta aliniere inseamna puterea noastra emotionala si abilitatea noastra de a ajunge la miezul adevarului si de a crea schimbarea din interior spre exterior prin intelepciune, renuntarea la control, ridicarea asupra fricilor noastre alegand sa ne inarmam cu o mare doza de credinta si optimism, este puterea de manifestare a intentiilor noastre. Scorpionul isi doreste sa-si traiasca viata cu intensitate si pasiune, sa faca lucruri care il starnesc, are dorinte adanci care pornesc din suflet si isi onoreaza intotdeauna adevarurile interioare.

Controlul si frica sunt puse pe “hold” si sunt inlocuite cu credinta si optimism. Jupiter este credinta, intelepciunea, adevarul si lanterna interioara prin intunericul Scorpionului, ne ajuta sa ne luminam calea si sa gasim bucatelele de aur pe care le-am ascuns din dorinta de a ne integra si a fi acceptati.

Tranzitul lui Jupiter in Scorpion extinde atat partile luminoaste, cat si pe cele intunecate, insa periplul prin intuneric se poate face cu atitudinea potrivita, ne poate arata lumina interioara.

Puterea despre care vorbeste semnul Scorpionului (dar si Soarele) este curajul de a infrunta furtunile, de a te ridica deasupra lor si de a te arata exact asa cum esti (chiar daca in unele momente asta inseamna vulnerabilitate), este lumina care imprastie scantei asupra umbrelor. Daca poti aduce calm, pace si credinta in aceste momente, deja ai pasit in zona de putere si nu lasi frica sa stea la masa ta. Cand un vapor este ancorat in port, este in siguranta, dar vapoarele nu sunt create pentru asta!

One thought on “Jupiter in Scorpion in conjunctie cu Soarele 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.